انواع چرخ گوشت شامل چرخ گوشت صنعتي، چرخ گوشت دستي و چرخ گوشت خانگي مي شود. هر کدام از اين چرخ گوشت ها کاربرد خاصي دارند. به طور مثال چرخ گوشت صنعتي يکي از مهم ترين تجهيزات رستوران است. ما در اين مقاله سعي داريم شما را مشخصات انواع چرخ گوشت آشنا کنيم تا در هنگام خريد چرخ گوشت اطلاعات و دانش کافي را داشته باشيد.


 


معرفي انواع چرخ گوشت شامل چرخ گوشت خانگي، چرخ گوشت صنعتي، چرخ گوشت دستيمعرفي انواع چرخ گوشت شامل چرخ گوشت خانگي، چرخ گوشت صنعتي، چرخ گوشت دستي


 


انواع چرخ گوشت


انواع چرخ گوشت شامل سه نوع چرخ گوشت مختلف وجود دارد و همه آنها داراي مزايا و معايب هستند:



  • چرخ گوشت دستي:


اگر گاهي نياز به چرخ کردن گوشت داريد، يا ميزان نياز شما خيلي کم است، بهتر است از چرخ گوشت دستي استفاده کنيد. اما براي استفاده از اين چرخ گوشت نياز به قدرت آرنج و بازوي زيادي داريد. اين چرخ گوشت نيازي به مصرف برق ندارد.



اين نوع چرخ گوشت براي سرآشپزها توصيه نمي شود. 



  • چرخ گوشت خانگي:


 اين چرخ گوشت در مصارف خانگي مورد استفاده قرار مي گيرد. چون ميزان مصرف گوشت در منزل به نسبت رستوران ها خيلي کمتر است. توان موتور اين چرخ گوشت نسبت به چرخ کوشت هاي صنعتي کمتراست. چون اين مدل چرخ گوشت با برق کار مي کند، ديگري نيازي به نيروي بدني است. به همين دليل اکثر مردم آن را به چرخ گوشت دستي ترجيح مي دهند.




  • چرخ گوشت صنعتي:


اين چرخ گوشت براي افرادي ساخته شده اند که مي خواهند حجم بالايي از گوشت را چرخ کنند.  چرخ گوشت هاي صنعتي براي مصارف خانگي توصيه نمي شود. سرآشپزها ، قصابان و افراد در صنايع مرتبط تمايل دارند از نوع چرخ گوشت استفاده کنند.



اين نوع چرخ گوشت گران قيمت هستند اما بازده خوبي در سرمايه گذاري دارند. براي سرآشپزها که سعي در ايجاد يک کسب و کار موفق دارند، چرخ هاي صنعتي استاندارد توصيه شده اند.


 


معرفي انواع چرخ گوشت شامل چرخ گوشت خانگي، چرخ گوشت صنعتي، چرخ گوشت دستيمعرفي انواع چرخ گوشت شامل چرخ گوشت خانگي، چرخ گوشت صنعتي، چرخ گوشت دستي


 


اجزا تشکيل دهنده چرخ گوشت


همه انواع چرخ  گوشت ها ،  داراي اين بخش ها مشترک هستند:



  1. تيغه  : اين قطعه عمليات اصلي چرخ کردن را انجام مي دهد و معمولا از جنس استيل و يا فولاد ساخته مي شود اين قطعات داراي لبه هاي تيزي هستند که گوشت توسط ميله ي هدايت کننده به سمت آن کشيده مي شود .

  2. ميله ي هدايت کننده : ساختار ظاهري اين ميله به صورت حوني ساخته شده است و عمليات هدايت گوشت به طرف تيغه را انجام مي دهد .

  3. : در ظاهري به شکل ورقه اي صاف با سطحي پر از سوراخ است که محل خروج گوشت چرخ شده از دستگاه مي باشد .

  4. محفظه ي گوشت : اين قطعه داراي دهنه اي بزرگ است که محل انداختن گوشت به داخل چرخ گوشت محسوب مي گردد .

  5. سيني چرخ گوشت : اين قطعه محل قرار گيري گوشت هاي چرخ شده مي باشد .

  6. موتور : اصلي ترين قطعه ي چرخ گوشت است که عمليات چرخ کردن گوشت را انجام مي دهد . قدرت موتور دستگاه به نوع چرخ گوشت بستگي دارد .

  7. چرخ دنده : اين قطعه در داخل گيربکس يا همان جعبه قرار دارد و وظيفه ي بالا بردن گشتاور موتور در عوض پايين آمدن سرعت آن را بر عهده دارد .

  8.  پنجره چرخ گوشت : در ابعاد و اندازه هاي مختف طراحي و شاخته شده است.




شما مي‌توانيد آخرين اخبار و محصولات جديد شرکت را از طريق توييتر و اينستاگرام دنبال نماييد.




مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

zixundaohangye Ashley 1film4you بهترین وبلاگ دانلود فیلم فصل بهار فروش فلزیاب به درد نخور پیمکس جراحی بینی در مشهد (راینوپلاستی) فضا خانواده خسروی David Maria